Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Prímagáz palackokkal üzemel a jégsimító gép

A Prímagáz is hozzájárul, hogy a Városligeti Műjégpálya látogatói felhőtlenül szórakozhassanak. Miután a jég időnként érdessé, karcossá, repedezetté válik, naponta többször beüzemelik a jégsimító traktort, amely 12 kilogrammos targoncagázzal üzemel. 

Archiv: 2015-02-10

Együttműködési megállapodást kötött cégünk a Városligeti Műjégpálya üzemeltetőjével, így a Prímagáz is tesz azért, hogy a korcsolyázók kellemes körülmények között mozoghassanak. Az egyenetlen jégfelületet időről-időre rendbe kell hozni, ehhez egy Rolba jégsimító traktort használnak. (Ilyen berendezést láthatunk a jégkorong mérkőzések szünetében is.) A jégsimító berendezés a Prímagáz 12 kilogrammos palackjaival üzemel. Miután nagy teljesítményre van szükség, egy szezonban – amely általában 120 napos – a gép akár 800 palackot is elfogyaszt.

Prímagáz a műjégpályán

A jégpályán általában kétóránként kell végigsiklania a szerkezetnek, és kiegyengetnie a felületet, hogy a korcsolyázók gyorsan és zökkenőmentesen haladhassanak. A műjégpálya üzemeltetője idén váltott beszállítóként a Prímagázra, ennek oka lehet az előnyös szerződési konstrukció, de az is, hogy a cégünk motorikus gázpalackjai 12 kilogrammosak, szemben a versenytársak 11 kilós kiszerelésével, így kevésbé gyakran kell megállni a csere miatt.

A Prímagáz Hungária Zrt. nemcsak a jégsimító üzemeltetésében működik közre, munkaruhákkal is elláttuk a pálya dolgozóit, és időszakos rendezvényekhez is mi biztosítjuk a gázellátást, például a teraszfűtőkbe is mi szállítjuk a palackokat.

Kellemes korcsolyázást kíván a Prímagáz Hungária Zrt!

Vállalkozása van?
Üzemeltessen Ön is gázcseretelepet!