Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Nincsenek nyári fesztiválok Prímagáz nélkül

Több népszerű nyári fesztivál – köztük a legnagyobbak – gázellátása is a Prímagáz kizárólagos joga. A Sziget, a VOLT, a Balaton Sound és a B.My.Lake kiszolgálását is társaságunk végzi.

Archiv:2015-07-01

Több típusú palackot forgalmazunk, a vendéglátósok a főzéshez, a fesztiválvendégek a vízmelegítéshez, az építők, logisztikai ellátók a targoncákhoz is PB-gázt használnak.
Kizárólagos megállapodást kötött a Prímagáz a legnagyobb hazai szabadtéri fesztiválok szervezőjével a palackos gáz szolgáltatására. Ennek értelmében a Sziget fesztiválon és a legnépszerűbb szabadtéri rendezvényeken találkozhattok velünk, ott leszünk a VOLT-on, a Balaton Soundon és a B.My.Lake-en is.
A Szigeten a vendéglátósok Gastro Mini palackokkal melegíthetik, süthetik az ételt. A Gastro Mini palack propánt tartalmaz, 11 kilogrammos a töltetsúlya, kis mérete miatt könnyen mozgatható a szűkebb vendéglátó bódékban is. Ha kifogy, a beépített gyorscsatlakozóval késedelem nélkül lehet cserélni. Ugyanez a palack alkalmas a legtöbb teraszfűtő üzemeltetésére is.
A szállítmányozáshoz, valamint a színpadok építéséhez, bontásához használt targoncák 12 kg-os, Prímagáz motorikus palackokkal üzemelnek. A „szigetelők” számára az együttműködés leginkább kézzel fogható előnye, hogy a fürdéshez Rinnai vízmelegítő rendszert használnak, amelyeket Comfort Maxi palackokból látunk el energiával. A Rinnai már bevált megoldás a Szigeten, jól bírja a fesztiválozók rohamát. Előnye, hogy akár 1 Celsius fokos tartományban is állítható a hőfok és akkor sem változik a vízhőmérséklet, ha egyszerre több csapot nyitnak ki, vagy zárnak el.