Vevőszolgálat06-80/45 50 50

E-kereskedelmi szövetséghez csatlakozott a Prímagáz

A Prímagáz csatlakozott a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesülethez (SzEK.org). 

Archiv: 2015-02-18

A belépés is jelzi, hogy legnagyobb hazai PB-gázszolgáltatóként elkötelezettek vagyunk az elektronikus értékesítés iránt, és a továbbiakban is komoly energiát fektetünk ebbe a tevékenységbe. Az egyesület célja a hazai e-kereskedelem hatékony támogatása és képviselete.

Csatlakozási megállapodást írt alá a Prímagáz és a SzEK.org vezetése. A közhasznú egyesület célja, hogy növelje az elektronikus kereskedelem részarányát az összkereskedelmi forgalomban, védje a tisztességes és a magyar jogszabályokat tiszteletben tartó e-kereskedők érdekeit, információcserét folytassanak a tagok, és olyan tudásbázist hozzon létre, amely segíti a csatlakozókat.

Prímaenergia Zrt.

A Prímagáz az utóbbi években nagy energiát fordít arra, hogy a klasszikus, lakossági PB-gázforgalmazó szerepét kibővítse, és számos területen többletet nyújtson a vásárlók számára. Ehhez az új értékesítési csatornákat is használjuk, mint például az e-kereskedelmet. Az elmúlt két évben megújult központi weboldalunk, a www.primagaz.hu és létrejöttek a tematikus oldalak, amelyek egy-egy speciális tevékenységhez kapcsolódnak. Ilyen például a www.autogazkutkereso.hu, a www.gazcseretelepkereso.hu, vagy a www.gazfutar.hu. Egy éve indult a PrimaNet.hu online szakáruház, amellyel jelentősen bővült a társaság által forgalmazott termékek palettája. Nagyon fontosnak tartjuk a minőséget és a megbízhatóságot. A weboldalt úgy építettük fel, hogy mindenki mielőbb megtalálja, amit keres, ha pedig nincs konkrét elképzelése, akkor leírásokkal, véleményekkel segítjük a döntését. A legtöbb terméket a saját bázisunkon raktározzuk, így a szállítási idő minimális.

PrimaNet online szakáruház


Fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásaink minősége tovább javuljon, ezért csatlakoztunk a SzEK.org szakmai szervezethez. Az Egyesület tanácsadással, fórumokkal, érdekképviselettel segíti a tagokat, valamint segít abban, hogy jó partneri kapcsolatok alakuljanak ki. A tagság által tudomást szerezhetünk továbbá egy-egy érdekes fejlesztésről, újításról, leendő jogszabályi változásokról, trendekről. Köztudott, hogy az e-kereskedelem hatékonyságának feltétele az állandó tanulás, tapasztalatszerzés, hiszen dinamikusan fejlődő eszközökön – számítógépeken, mobiltelefonokon, tableteken – zajlik az értékesítés, ráadásul a jogi, pénzügyi környezet változásaihoz is alkalmazkodni kell. A tagság erre is remek lehetőséget ad. Az egyesületnek jelenleg 232 cég és 14 magánszemély a tagja.

Szek.org - Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület

„Nagyon örülök, hogy a Prímagáz csatlakozott hozzánk. Meggyőződésem, hogy az együttműködésünk mindkét szervezetnek hasznára válik. A Prímagáz jó példa arra, hogy az e-kereskedelembe ma már minden meghatározó gazdasági szereplőnek be lehet és be is kell lépnie és ezt a csatornát be kell illeszteniük a meglevő struktúráikba” – nyilatkozta a csatlakozás kapcsán dr. Ormós Zoltán a SZEK.org elnöke.

A SzEK.org üzemelteti a „Vedd a neten” weboldalt, amely egy webshopokat minősítő rendszer. Csak az kaphatja meg a Vedd a neten védjegyet, amely oldal megbízható, a tulajdonosi háttere tisztázott, a reklamációk kezelése gördülékeny. A PrimaNet.hu tavaly május óta rendelkezik a „Vedd a neten” védjeggyel, valamint az árukereso.hu által kiállított „Megbízható” bolt jelvénnyel is.
Vedd a neten!