Gázrendelés

Rendeljen online, kényelmesen PB-gázpalackot, egyenesen az otthonába

Prímagázfutár - telefonos rendelés

SuperShop kártya használata

Minden termék adatlapján feltüntettük, hogy mennyi SuperShop pont gyűjthető annak megvásárlásával. Miután a megrendelni kívánt terméke(ke)t a kosárba helyezte, kezdje meg a rendelési folyamatot lépésenként haladva. A rendelési folyamat során adja meg a kért adatokat. Az utolsó lépésnél, az Összesítő oldal alján találja a SuperShop  vásárlási adminisztrációs mezőket. Írja be itt a kártyaszámát, a SuperShop rendszerében szerepelő vezeték- és keresztnevét és a születési dátumát.

A gyűjtött SuperShop pontok csak a rendelés lezárását (az áru kifizetését és átvételét) követően kerülnek jóváírásra! SuperShop pontjait a jóváírás után tudja felhasználni. A rendelést egy munkanapon belül lezárjuk miután kifizette és átvette a csomagot.


Az oldalon minden vásárlásnál SuperShop pontot adunk. A pontokat csak akkor írjuk Önnek jóvá, ha ezt (a fenti képen is látható módon) kifejezetten kéri: kipipálja a 'Kérem a .... pont jóváírását kártyámra' négyzetet. 

Minden kifizetett 100 Forint vásárlási összeg után 1 pontot írunk jóvá pontfolyószámlájára. A pontok aktuális mértékét a mindenkori ÁSZF szabályozza, mely elérhető itt: https://www.primaenergia.hu/informaciok/altalanos-szerzodesi-feltetelek

Ha elakadt, hívja bátran munkatársainkat az alábbi telefonszámon: +36 80 45 50 50

A SuperShop pontbeváltásra csak webshopunkban van lehetőség: https://www.primanet.hu/ 

SuperShop kártyát igényelhet a SuperShop weboldalán (a link új ablakban nyílik meg):  https://www.supershop.hu/supershop-kartya-igenyles/

A SuperShop Program Általános Részvételi Feltételeit és Adatkezelési Tájékoztatóját megtalálja a SuperShop Kft. honlapján (a linkek új ablakban nyílnak meg):

https://www.supershop.hu/reszveteli-feltetelek/

https://www.supershop.hu/adatvedelmi-nyilatkozat/

Szorgalmas pontgyűjtést kívánunk!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Kosár tartalma

Az Ön kosara jelenleg üres!

Vevőszolgálat

Kérdése van? Hívja vevő-szolgálatunk zöld telefonszámát:

+36 80 45 50 50

Várjuk hívását: H-Cs: 7:00-17:00, P: 7:00-15:00