Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Príma Hetes 7 kg háztartási palack gáztöltet

Pont, amennyi kell! A Príma Hetes a 11,5 kg-os háztartási alumínium palackban 7 kg gáztöltetet tartalmaz. Miért rendelne egy tele palackot, ha Önnek kevesebb is elég a fűtéshez vagy főzéshez? A Príma Hetes sokkal olcsóbb, mint egy tele palack, viszont ugyanazt a megszokott, nagy fűtőértékű gázt tartalmazza, mint a hagyományos háztartási palack. Cserénél a kiürült 11,5 kg-os palackot lehet Príma Hetes vagy 11,5 kg-os töltetű palackra cserélni, illetve fordítva is igaz: a 7 kg-os töltetű hagyományos háztartási palack, ha kiürül, akár Príma Hetesre akár 11,5 kg-os cseréjéhez használható.

Az alumínium ötvözet gázpalackot fogantyús védősapkával gyártják, így a szállítás is könnyebb, és a szelep is védve van a sérülésektől. Szelep csatlakozása normál, bal menetes. Gáztöltet típusa: Propán - Bután

Palacktest vásárlására is van lehetőség, ezt kérjük, jelezze a Prímagázfutárnak a telefonos egyeztetéskor.

3 390 Ft/db
Kiszállítás
egyeztetett időpontban!
Kapcsolatfelvétel
akár 24 órán belül!

Gáztöltet rendelés

Kérjük, adja meg irányítószámát, hogy megtudja, tudunk-e szállítani Önhöz!
Siker  A megadott irányítószámra tudunk szállítani Önnek! Hiba  A megadott irányítószámra sajnos nem tudunk szállítani!
További információért hívja vevőszolgálatunkat a 06-80-45-50-50 számon!
Kérjük, adja meg az alábbi adatokat, hogy felvehessük rendelését!
  
A Prímagázfutár a megrendelés leadását követő akár 24 órán belül munkaidőben (H-P 8.00-16.00 óra között) felhívja Önt, illetve a kapcsolatfelvételtől számított 10 munkanapon belül kiszállítja megrendelését!