Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Príma Kupon: ajándék hűtőmágnessel és pólóval!

Intézze PB-gázpalack rendelését a postán gyorsan és kényelmesen Príma Kupon vásárlásával és most megajándékozzuk! 

Most nem csak kedvező áron vásárolhatja meg 11,5 kg-os PB gáztöltetet, de hűtőmágnest és pólót is kap mellé ajándékba!

Ha 2017. július 1. és augusztus 31. között a postán Príma Kupon vásárlásával rendeli meg a feltöltött PB-gázpalackot, a vásárláskor hűtőmágnest kap ajándékba. Ráadásul a kupon beváltásakor (a feltöltött palack átadásakor) a Prímaenergia megajándékozza egy pólóval is!*

A Príma Kupon 1 db 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet megvásárlását igazoló, annak ingyenes kiszállítására jogosító utalvány. Érvényességi ideje megvásárlástól számítva 365 nap.

A 11,5 kg-os Prímaenergia PB-gázpalack töltet Príma Kuponnal csak 3990 Ft.**

A bármely postán vagy mobilpostán elérhető Príma Kupon megvásárlásával a Prímagázfutár ingyen házhoz szállítja a feltöltött 11,5 kg-os PB-gázpalackot a kívánt időpontban a megadott címre. 

Príma Kupon ajándék pólóval és kulcstartóval

A vásárlás folyamata:

 1.  Vásároljon Príma Kupont bármely postán vagy mobilpostán! Ne felejtse átadni ÉnPostám kártyáját, mert 100 Ft-onként 1 hűségpontot gyűjthet Príma Kupon vásárlásával! Nézze meg ITT hol található az Önhöz legközelebbi posta!
 2.  Vásárláskor adja meg telefonszámát és a vásárolt cserepalack kiszállítási helyének irányítószámát!
 3. A Prímagázfutárunk 24 órán belül (munkaidőben 8 és 16 óra között) felveszi Önnel a kapcsolatot a kiszállítási időpont és hely egyeztetése érdekében.
 4. A Prímagázfutár ezt követően a leegyeztetett időpontban (H-P: 8 és 16 óra között) és helyszínre díjmentesen kiszállítja a feltöltött cserepalackot, amelyet a Príma Kupon egyik példányának átadásával tud átvenni. 

A Príma Kupon a gáztöltet megvásárolására vonatkozik, amennyiben nem rendelkezik üres 11,5 kg-os palacktesttel, a palack árát átvételkor a Prímagázfutárnál tudja kiegyenlíteni.

A Príma Kupon előnyei:

 • A kényelmi szolgáltatás keretében a cseretöltet a kívánt címre és időpontban kerül kiszállításra, Önnek nem kell külön elmennie a palackért és hazacipelnie.
 • A kupon ára tartalmazza a PB-gáztöltet árát, az ingyenes házhozszállítást. 
 • Az ország bármely postáján és mobilpostáján megvásárolható a Príma Kupon.
 • A Prímagázfutár aktuális szolgáltatási területét megtekintheti a www.primakupon.hu oldalon, vagy arról az ingyenesen hívható 06-80-45-50-50 számon érdeklődhet.
 • A Príma Kupon felhasználási ideje 365 nap, a megvásárolt kuponok a teljes érvényességi időn belül beválthatók és ráadásul a megvásárlást követően az esetleges gázáremelés sem terheli Önt.
 • A Príma Kupon minden olyan ügyfelünk számára ideális, akinek nehézséget okoz a kiürült PB-gázpalack cseréje, vagy egyszerűen csak egy kényelmes és gyors megoldást keres.
 • A Príma Kupon akár ajándékba is adható, a kiszállítási időpontot és címet Ön határozza meg.
 • Cégek esetében nincs szükség készpénzállomány fenntartására az átvevőhelyeken.

További információért kattintson IDE!

Kérdéseivel forduljon bizalommal vevőszolgálatunkhoz az alábbi elérhetőségeken:

Levelezési cím: Prímaenergia Zrt. 3014 Hort Pf.:29

E-mail: vevoszolgalat@primaenergia.hu

Telefonszám: 06-80/45-50-50

Ügyintézési idő munkanapokon: hétfő-kedd-szerda: 7:30-16:30; csütörtök: 7:30-19:00; péntek: 7:30-15:00

*Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, a Príma Kuponnal megrendelt, 2017.07.01.-08.31. között kiszállított PB-gázpalacktöltet vásárlása esetén.

**A 3990 Ft-os bruttó eladási ár visszavonásig, de legalább 2017.08.31-ig garantált.