Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Kulacsot ér a gázpalack-rendelés

Mindenkinek, aki május 15. és augusztus 31. között online felületünkön vagy mobilalkalmazásunkon keresztül rendel PB-gázpalackot vagy gáztöltetet, egy praktikus, palackformájú 400 ml-es kulacsot adunk ajándékba! A promóció vonatkozik a gáztöltet és palacktest vásárlására is.

A Prímaenergia fogyasztói már megszokhatták, hogy nem telhet el évszak akció, nyereményjáték vagy promóciós kampány nélkül. Nincs ez másként most sem, a május 15-én induló ajándéközönünk keretében minden online vagy mobilappos gázrendelés kiszállításakor egy modern és praktikus kulacsot adunk ajándékba.

Válasszon a kényelmes és egyszerű rendelési lehetőségeink közül, és nem marad nyáron szomjan!

Az internetes felületünk vagy az Android és iOS operációs rendszerekre egyaránt letölthető Prímaenergia mobilalkalmazásunk révén vásárlóink az új törvényi szabályozásnak megfelelően, még a palack kiürülése előtt, mindössze pár gombnyomással előre megrendelhetik gázpalackjukat - akár útközben is.

Nem érdemes megvárni, amíg kifogy a palack, az utolsó pillanatban is gyorsan leadható a rendelés! Ennek megfelelően a Prímagázfutárok telefonon leegyeztetik a kiszállítás pontos helyét és idejét, majd házhoz szállítják a megrendelt palackokat. A fizetést követően pedig átadják a palack mellé az ajándékkulacsot is. 

Az akció 2018. augusztus 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.

További kérdésekkel forduljon bátran vevőszolgálatunkhoz a 06-80/45 50 50-es telefonszámon vagy a vevoszolgalat@primaenergia.hu e-mail címen.