Vevőszolgálat06-80/45 50 50

„Kaparjon egy bicskáért!”- itt az új COOP-Prímaenergia-játék!

A Prímaenergia Zrt. és a Coop Hungary Zrt. újabb közös országos nyereményjátékot indít, amelyben mindenki részt vehet, aki 11,5 kilogrammos háztartási PB-gázpalackot cserél vagy vásárol. A játékosok közül minden 5. nyer, a promóció lezárásáig összesen 3933 db multifunkciós bicskát ajándékozunk vásárlóinknak.Országos promóció indul a 11,5 kilogrammos PB-gázpalackot vásárlók számára. A 2017. december 1-jén induló játékban minden olyan 11,5 kg-os PB-gázpalackhoz jár egy szerencseszelvény, amelyet Prímaenergia ellátású Coop gázértékesítő pontokon cserélnek vagy vásárolnak. Amennyiben a sorsjegyen, a kaparófelület alatt a „Gratulálunk! Ön nyert!” feliratot és a bicska képét látja, jogosult egy Prímaenergia logóval ellátott multifunkciós bicskára. Nincs más teendője, csak írja alá a szelvényt, tüntesse fel a dátumot és adja vissza az eladónak, cserébe máris megkapja a nyereményét!

Vásároljon Coop gázértékesítő ponton, „Kaparjon egy bicskáért!” és nyerjen azonnal egy multifunkciós Prímaenergia-bicskát!

Minden 5. sorsjegy nyereményt rejt, ne maradjon ki!

Egy gázpalack mellé egy sorsjegy jár! A tárgyi nyeremény készpénzre nem váltható. A promóció 2017. december 31-éig vagy a készlet erejéig tart.

További információért tekintse meg a nyereményjáték-szabályzatot, valamint a Coop gázértékesítő pontok listáját erre a linkre kattintva.