Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Szintjelző műszer segít a targonca kezelőknek

Elsőként a Prímaenergia Zrt. kezdte meg hazánkban a motorikus palackokhoz szintjelző forgalmazását. AZ MLD szintjelzők praktikusak, hanggal és fénnyel jelzik, ha az üzemanyag mennyisége kritikus értékre süllyed, és szükségessé válik a csere. 

Bosszúságot, rosszabb esetben balesetet is okozhat, ha egy megpakolt gázüzemű targonca hirtelen leáll, mert kiürül az üzemanyag. Az is szinte biztos, hogy nem a palacktároló közelében történik ilyesmi, ezért el kell gyalogolni a cserepalackért, és odacipelni a targoncához, majd beszerelni. Ez jelentős időt vesz igénybe, amelyet meg is lehetne spórolni.


Gyakran fogy ki a gáz?
Üzemeltessen saját targoncatöltő állomást!


A Prímaenergia Zrt. kezdte meg Magyarországon a targoncagáz szintjelzők forgalmazását. A működési elv lényege, hogy a jelző erős hanggal és fényjelzéssel figyelmeztet, ha a palackban már csak 3-5% a töltöttség szintje. Ezáltal fel lehet készülni a leállásra, elhajtani a következő palackért, és kicserélni. A tervezhető csere által rövidül a munkából kieső idő, így rövidtávon is megtérül a szintjelző ára.

Szintjelző

A szintjelző felszerelése egyszerű, álló helyzetben kell rögzíteni a targoncához, majd a palack üzemanyag-vezetékéhez, ezt követően bekötni a targonca elektromos rendszerébe. Az MLD szintjelző használata gyorsan megtérülő beruházás, hiszen nem vész el értékes munkaidő a váratlan leállások miatt. Az MLD szintjelző beszerezhető a Prímaenergia Zrt. e-kereskedelmi üzletágában működő PrimaNet.hu-n is.

Targonca szintjelző

Több targoncát is üzemeltet?
 Fontos önnek a költséghatékonyság? Akkor a megoldás: saját targoncatöltő állomás!