Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Propán Plusszal ünnepel a Prímagáz

Kifejezetten a vágó, hőkezelő eljárásokkal dolgozó vállalkozások számára fejlesztett gázpalackot hozott forgalomba a 22. születésnapját ünneplő Prímagáz.

Prímagáz Propán Plusz

A Propán Plusz 25 kilogrammos töltetét speciális adalékanyaggal dúsítják, így a fémvágás a mérések szerint 20 százalékkal gyorsabb, valamint a magas hőfok miatt kevésbé roncsolja az anyagot, így a sorjázással, utókezeléssel sem kell annyi időt tölteni.

Szakemberek szerint a Propán Plusznak az acetilénnel szemben is vannak előnyös tulajdonságai, hiszen kevesebb biztonsági intézkedést kell betartani, így szélesebb körben használható, mint az acetilénpalackok.

A Prímagáz műszaki igazgatója elmondta, a fejlesztés során figyelembe vették a felhasználók igényeit és a nemzetközi piaci tapasztalatokat.

A Propán Pluszhoz használt adalékanyag nyugati mércével is a prémium kategóriába tartozik. Kirilly Tamás hozzátette, miután a palackok speciális szakmai igényeket elégítenek ki, ezért cseretelepeken nem forgalmazzák azokat, a Gázfutároktól lehet megrendelni.

Propán Plusz - új lehetőség az ipari lángvágóknak.

Tapasztalható előnyök:

  1. Nő a vágási sebesség;
  2. Csökken a hozzá adott oxigén és propán felhasználás;
  3. Tisztább vágási felület, felületi egyenetlenség csökken;
  4. Kevesebb szennyező anyag keletkezik;
  5. Biztonságos;

A Propán Plusz palack műszaki adatai és további információk megtalálhatók a letölthető dokumentumban: Prímagáz Propán Plusz prospektus


A Prímagáz vállalati blogjában cikket olvashat a Propán Plusz palackkal kapcsolatos szakmai tapasztalatokról:  http://pbgazbiztonsag.blog.hu/2014/06/26/jok_a_tapasztalatok_a_propan_plusz_palackkal