Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Mire jó nyáron a PB-gáz?

A palackos vagy tartályos PB-gáz egyik gyakori felhasználási módja a fűtés. Ebből az következne, hogy nyáron nincs rá különösebben nagy szükség, de ez egyáltalán nem igaz. A PB jelen van a sütés-főzésnél a konyhákban, a kültéri rendezvényeken, kempingezés közben, vagy a hétvégi grillpartin, targoncák, forrasztópákák, terményszárítók és keltetőgépek működtetésekor, hogy csak néhány példát említsünk.

A fűtés mellett a PB-gáz egyik legnépszerűbb felhasználási területe a vízmelegítés, amire természetesen nyáron is szükség van, a mosás, fürdés, mosogatás nehezen képzelhető el hideg vízben. A készülékek többsége egy egyszerű fúvókacsere után alkalmas PB-üzemre is.

PB gázpalack

A főzés a PB-gáz másik nagyon jellemző felhasználási módja, többek között azért, mert a fűtőértéke mintegy két és félszerese a földgázénak, ráadásul egyenletesen adja le a hőt. További előny a mobilitás, olyan helyen is lehet PB-vel sütni-főzni, ahol nincs kiépítve vezetékes hálózat. Ezt a szabadtéri fesztiválok pecsenyései, vattacukor vagy kürtőskalács készítői épp úgy kihasználják, mint az otthoni grillezők, tárcsán sütők.

Felkeltettük érdeklődését?
 Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal most!

Príma Kemping gázpalack

Ebbe a kategóriába tartoznak a Príma Kemping palackok is, amelyek előnye, hogy saját cserehálózatot üzemeltetünk, így az ország mintegy 30 pontján lehet töltöttre váltani a kimerült palackokat. A kemping palack alkalmas főzésre, grillezéshez, de akár gázlámpák működtetéséhez is. Több napos túrákra nem érdemes elindulni nélküle.

PB gázpalack a mezőgazdaságban

Használnak PB-t a mezőgazdaságban is. Gáz tartja melegen a keltetőket, ezzel melegítik a vizet a tőgymosáshoz, fűtik az istállót vagy működtetnek generátorokat. PB-t használnak a forrasztáshoz, a tetőszigetelés olvasztásához is. A kisebb felhasználók különböző méretű palackokat, a nagyobbak palackcsoportokat használnak, míg a legnagyobb tárolási és felhasználási igényekhez tartályos rendszereket telepítünk.

Kérdése van?
 Vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal most!