Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Megjelent a Prímagáz webáruházának online katalógusa

Novemberben megjelent nyomtatott katalógusunk, amely elektronikus formában is megtalálható az oldalon, ezzel igyekszünk még egyszerűbbé és kényelmesebbé tenni a termékek közti böngészést az áruházban.

Archiv: 2015-11-12

Webáruházunkban, a PrimaNet.hu online szakáruházban már több, mint tízezer termék közül választhatnak a vásárlók. A kiadvány a nyomtatott változathoz hasonlóan 32 oldalon, 4+6 kategóriában több száz terméket tartalmaz. Ezek a kategóriák: konyha-főzés, otthon-ház, fűtés-melegvíz, gázpalackok-gázpatronok, kert, műhely, grill, kemping, biztonság és könyv.

Az online változat a számítógép, tablet, telefon vagy más megjelenítők képernyőjén ugyanúgy lapozható, mint a papír alapú kiadás, sőt, a digitális változat előnye, hogy ha megtetszik egy-egy termék, azonnal átugorhatunk a webáruház megfelelő „polcára”, hogy tovább informálódjunk, vagy azonnal megvásároljuk. Az online katalógus kiválóan működik mind Chrome, Firefox és Internet Explorer / Microsoft Edge böngészőkkel is.

A felső és alsó navigációs sávokkal a katalógust lapozgatók egyszerűen, pár kattintással oda tudnak lépni a számukra legérdekesebb kategóriához. A katalógusban elhelyezett QR kód használata helyett az online felhasználóknak csak a kiválasztott termékre kell kattintaniuk, és alapértelmezett böngészője automatikusan megjeleníti a termékoldalt. A másik fontos különbség a nyomtatott katalógushoz képest, hogy csak a papír változatban találhatók meg a Bosch nyereményjáték részvételére és a kedvezményes vásárlásra jogosító kuponok, illetve kódok.

Ezen a linken tekintheti meg az elektronikus változatot:

http://www.flipsnack.com/Primanet/primanet-ujsag-2015-osz-tel.html


Akik azonban megkapják a nyomtatott katalógust, egy kedvezménykupont is kapnak hozzá, sőt részt vehetnek egy nyereményjátékon is. A kuponkód csak és kizárólag a nyomtatott verzióban érhető el! A nyomtatott katalógusról készül cikkünket az alábbi linken érheti el:

https://www.primanet.hu/blog/Megjelent-a-PrimaNet-nyomtatott-katalogusa


Lapozzon bele Ön is a PrimaNet.hu kínálatába!