Vevőszolgálat06-80/45 50 50

Ipartelepeken is érdemes tartályos PB-gázra váltani

Súlyosan nőhetnek az ipartelepeken a földgázt használók terhei. A rendszerhasználati díjakat az idén életbe lépett a 1/2013 (VII.11.) MEKH rendelet úgy emeli, hogy szűkíti azok körét, akik jogosultak a szezonális kedvezményes rendszerhasználati kapacitás-lekötési díjra. 

Földgáz törvény változás

A korábban november 1-től március 31-ig tartó időszak helyett a rendelet értelmében téli forgalom alatt már az október 1-től március 31-ig tartó periódus értendő. A téli időszakon kívüli kapacitás-lekötésének igénybevétele után már októberben is napidíjat kell fizetniük az ügyfeleknek. Miután az ipartelepek üzemeltetői jelentős mennyiséget fogyasztanak, a változás milliós nagyságrend lehet. Az új szabályozással például az ipartelepek tulajdonosai kerülhetnek nehéz helyzetbe.

A megoldás

A rendszerhasználati díjaktól az érintettek úgy tudnak megszabadulni, ha PB-gáztartály telepítését és üzemeltetését választják. Ezzel a megoldással mindig biztonságos az ellátás, ami kulcskérdés az ipartelepeken. A telepítés mindössze 6-8 hét alatt megtörténik.

Felkeltettük érdeklődését a tartályos gázzal kapcsolatban?
Kérjen árajánlatot a Kapcsolatfelvétel gombra kattintva!